Nieuws

2017

 

Nieuwsbrief met alle Nieuwe Activiteiten, Workshops en vooruitzichten .

 

SPIRITUELE DOE- EN ERVAAR BEURS OISTERWIJK, HOTEL BOSCHOORD

Aanstaande zondag 19 maart is er een spirituele beurs bij Hotel-Restaurant Boschoord, Gemullehoekenweg 143 in Oisterwijk. De toegang is gratis evenals het parkeren. De beurs is geopend van 11.00 - 17.00 uur.

Aanstaande zondag kun je bij mij op de massagetafel komen liggen, even uitrusten en opladen. En dan kun je kiezen of je een neuromassage, energetische behandeling of een behandeling met fonoforese wilt ervaren.

Fonoforese oftewel stemvorken trillen tot diep in het lichaam door, trillen tegen eventuele blokkades aan om deze los te maken en vullen je lichaam op met de klanken. Een heerlijke ervaring. Maar dat is de diepte werking van neuromassage ook, want ook deze werkt door tot diep in je wezen en is alles verwarmend. Bij een energetische behandeling worden een aantal chakra’s en auralagen behandeld of de handen op bepaalde plaatsen op het lichaam gelegd om de energie rechtstreeks in het lichaam te brengen. Bij elke behandeling laat ik me leiden door mijn gevoel van wat waar nodig is. Wat je ook kiest; het is zo wie zo een verwennerij voor jezelf.

 

 

KRISTALLEN: MEDITATIE, HEALING EN READING MET TAROT

Op deze avond ga je via geleide meditatie kijken welke kristallen op dit moment het beste bij je passen, hoe die energieën op je inwerken en je kunnen helpen. Voor meer info hierover zie: kristallen

Wil je toelichting of meer informatie, dan leg ik de tarotkaarten voor je. Op deze manier krijg je een compleet beeld van wat er nu speelt in je leven, wat je kunt verwachten en wat je zelf kunt veranderen

Een heerlijke ontspannen en toch leerzame avond.

 

 

Datum: op zaterdagavond 18 februari
Tijd: 19.30 tot ongeveer 21.30 uur
Kosten: € 20,- inclusief een kopje thee/koffie
Opgeven:      tot en met 16 februari
Plaats: Smijersstraat 15, 5012 CB Tilburg

 


BASIS CURSUS ENERGETISCHE MASSAGE

Op woensdagavond 5 april 2017 start van 19.30 tot 22.00 uur een nieuwe cursus energetische massage. Dit is een mix van neuromassage, shiatsu en tuina. De neuromassage op zich is al een weldaad voor je lichaam en gevoel en geeft veel resultaat. Maar door de combinatie met Shiatsu en Tuina krijg je een nog verdere verdieping in deze vorm van masseren.

Veel praktijk, maar ook een stuk theorie is onmisbaar. Tevens leer je hoe je energie kunt afvoeren en toevoegen. En wat heel belangrijk voor jou, als behandelaar is: je leert jezelf goed te aarden en te beschermen.

Start: woensdag 5 april 2017
Tijd: 19.30 tot 22.00 uur
Kosten: € 400,- voor 12 lessen
Plaats: Smijersstraat 15, 5012 CB Tilburg
Inclusief:      certificaat van kennis en vaardigheden
Laatste lesavond:      woensdag 21 juni 2017
Opgeven:      t/m 2 april

 


VERDIEPINGSCURSUS ENERGETISCHE MASSAGE

Elke 2e en 4e vrijdag van de maand is er een verdiepingscursus voor diegenen die al een massage cursus gevolgd hebben of voor de liefhebbers van meer kennis.

We beginnen met een stuk Chinese filosofie en gaan vervolgen de 5 elementen bekijken.

Elk element en de bijbehorende meridianen gaan we onderzoeken. Hoe verhouden zich naar elkaar, beïnvloeden elkaar en zorgen ze voor elkaar. En wat belangrijk is: hoe kun je de balans behouden in dat hele systeem.

Niet alleen theoretisch hiernaar kijken maar het gaan ervaren, door de meridianen en hun acupunctuurpunten te leren voelen. Kennis en voelen worden verbonden.

Gedurende de cursus zijn we dus theoretisch en praktisch bezig.

 

Tijd: 19.30 tot ongeveer 22.00 uur
Kosten: € 30,-
Opgeven:      tot en met de woensdagavond
Plaats: Smijersstraat 15, 5012 CB Tilburg

 


DE SETH MATERIE EN EDELSTENEN

Elke oneven week op maandagmiddag gaan we met de Seth materie aan de slag met als ondersteunende energie edelstenen.

De Seth boeken zijn geschreven door Jane Roberts en behandelen het Leven. Hoe ga je daar mee om en welke kaders hanteer je. Wat doet dit in je denken, voelen, doen en laten. Wat heeft dit voor een gevolgen voor je leven, je gevoel en emotie en hoe uit zich dit in je werk, met vrienden/familie, in je lichaam.

Het gaat er natuurlijk om hoe je dit kunt veranderen als je niet tevreden bent, zoals het nu gaat. We gaan met kader 1 en 2 aan de slag. Kader 1 staat in dit geval voor het dagbewustzijn dat veelal door het ego gedragen wordt. Kader 2 staat voor het intuitieve, dat graag meer/anders wil. Je leert om bij jezelf naar binnen te kijken, je gedachten, emoties en gevoelens onderzoeken en je eventuele lichamelijke klachten, die hierbij horen te onderzoeken en te veranderen.

Het is absoluut geen must om de Seth boeken gelezen te hebben.


Data: elke oneven week
Tijd: 14.00 tot 16.30 uur
Kosten: € 12,- inclusief een kopje thee/koffie
Opgeven:      uiterlijk op de dag zelf voor 9.00 uur
Plaats: Smijersstraat 15, 5012 CB Tilburg-Noord