Energetische Behandeling


Werken met Universele Energie

Bij een energetische behandeling worden de lagen om het lichaam behandeld: de aura en de chakra’s. In de aura liggen veel gegevens uit ons leven opgeslagen. Ze bestaat uit verschillende lagen, elk met zijn eigen functie, betekenis en kleur. Terwijl we ons leven leiden, kunnen aspecten van je aura ‘vervuild’ raken. De energie van de aura kan het lichaam niet meer goed voeden met al dan niet lichamelijke klachten als mogelijk gevolg. Door de aura schoon te maken en aan te vullen met die energie en kleur die daar nodig is, ontstaat ruimte voor herstel op lichamelijk, geestelijk en emotioneel niveau.


Dit proces van reiniging kan ook toegepast worden op de zeven hoofdchakra’s. De onderling met elkaar verbonden chakra's verzorgen de energetische toevoer. Ze nemen energie op en geven haar door aan de organen. Aanhoudende of terugkerende klachten en negatieve ervaringen kunnen de balans tussen de chakra's verstoren. Eén chakra's raakt geblokkeerd en is onvoldoende actief. Een ander chakra probeert weer te compenseren en draait overuren. Geen fijne situatie natuurlijk en het ligt voor de hand dat het op den duur alleen maar instabieler wordt. Het is alleen maar goed om deze energiebronnen af en toe te reinigen en te stimuleren om zo het geheel weer in evenwicht te brengen.


Bij een energetische behandeling die ongeveer vijftig minuten duurt, wordt - waar nodig - gebruik gemaakt van (half-)edelstenen (ondersteunende energie) en bloesem- of LichtWezen-remedies (helende werking).


Desgewenst bestaat de mogelijkheid om naast de energetische behandeling op allergische reacties i.v.m. voeding te testen.