Kristalhealing

en reading

 

Datum

Vrijdag 16 maart

 

Tijd

20.00 tot ongeveer 22.30 uur

 

Kosten

€ 27,50 (inclusief kopje thee)

 

Locatie

De Rode Amaryllis

Leharstraat 120

5011 KD Tilburg

 

Opgeven

Tot en met 13 maart

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Kristallen

en Meditatie

 

Data

Donderdagavond 22 maart

Vrijdagavond 13 april

Vrijdagavond 11 mei

Donderdagavond 7 juni

 

Tijd

20.00 tot ongeveer 22.00 uur

 

Kosten

€ 20,- , per keer

 

Locatie

Smijersstraat 15

5012 CB Tilburg

 

Opgeven

Tot en met 2 dagen ervoor

 


 

 

 

Een bron van steen: kristallen, edelstenen, halfedelstenen, mineralen

Wanneer iemand voor het eerst de energie ervaart, die in kristallen ligt opgeslagen, dan is dat een bijzonder moment. Het is en blijft elke keer weer een fantastische beleving.

In de door de eeuwen heen opgebouwde minerale massa waar zo'n kristal uit bestaat, ligt een schat aan kennis en energie opgeslagen en het mag gerust een geschenk genoemd worden dat die ons ontsloten wordt.

Elk kristal heeft zijn eigen historie, ervaringen en uitstraling. Een mineraalsoort heeft weliswaar zijn algemene overeenkomsten, maar afhankelijk van de vindplaats heeft iedere kristal zijn eigen specifieke karakter en kracht.

 

Kristalhealing en reading

Een avond voor jezelf: genieten en opladen

Lekker op je matras wegdromen bij een geleide meditatie. Terwijl je je laat meedrijven met de meditatie, leg ik kristallen op en om je lichaam. Voor een goede werking en uitwisseling van energie is het van belang dat de stenen enige tijd blijven liggen.

Deze halfedel- en edelstenen delen hun energie met jou. Ze vullen je energie aan, zorgen voor een goede doorstroming en reinigen daar waar het nodig is.

Na de meditatie krijg je, indien je dit wenst, een korte reading over de stenen die bij je gelegd zijn en wat ze voor je gedaan hebben en nog kunnen doen.

Voor je rust en ruimte, maximaal 10 personen op deze avonden.

Kristalhealing bij De Rode Amaryllis
 

 

Ontspannen met Kristallen

Dit is een privé sessie van kristalhealing. Je krijgt kristallen op en om je gelegd, terwijl je naar een geleide meditatie luistert. Na de healing volgt een uitgebreide reading. Ook wordt er gekeken welke kristallen jou de komende tijd het beste kunnen ondersteunen.

Deze kristalhealing met reading vindt plaats op de Smijersstraat 15 en duurt ongeveer anderhalf uur.

 

Kristallen en Meditatie

Via geleide meditaties gaan we elke avond met een ander item aan de slag. Welke items dat worden, bekijk ik per keer door op mijn gevoel af te gaan. Het wordt dus elke keer een verrassing wat we die avond gaan doen. Ook welke hulp erbij komt van bijv. bloesemremedies, orakelkaarten, lichtwezens of fonoforese.

Langs deze weg leer je ervaren waar je kristallen voor kunt gebruiken. Reading van de kristallen dus. Ook op welke gebieden ze hulp kunnen bieden; lichamelijk, emotioneel en/of mentaal, in huis of op kantoor. Waar je ze het beste op je lichaam kunt dragen of op welke plaats in het huis de energie van de kristallen het best tot hun recht komen.

 

Kennis, Informatie, Meditatie

Op deze avond krijg je uitleg over verschillende soorten edelstenen, de betekenis van vormen, kleuren en grootte. Via meditatie gaan we kijken hoe we de stenen voor ons zelf kunnen toepassen en hoe we deze in een ruimte kunnen gebruiken.

 

Huis en kristallen

Kristallen zijn zeer geschikt om de energie in huizen te veranderen, aan te passen aan de huidige bewoners of om een andere, betere sfeer te creëren. Ze kunnen helpen bij een betere concentratie, bijv. op een studeerkamer, en het afvoeren van electrosmog.

Soms blijven er in huizen oude energieën hangen van vorige bewoners of stromen de energieën niet goed. Dit kan komen door wateraders, kolken, leylijnen of andere energielijnen die over de aarde lopen.

Hoe weet je of dit het geval is bij jouw woning?

Slecht slapen zonder aanwijsbare reden, lichamelijke klachten waar geen oorzaak voor gevonden is, verschil in temperatuur of tocht in huis zonder bouwkundige oorzaak zijn een aantal mogelijkheden.

Kosten op aanvraag; afhankelijk van de tijdsduur en reistijd, en is exclusief stenen