Neuro-massage


 

 

Lange behandeling

Anderhalf uur € 65,-

 

Korte behandeling

Drie kwartier € 45,-

 

 

 

Neuro-massage is een massage, die het hele lichaam als eenheid (h)erkent. Dus wordt het hele lichaam behandeld. Van het aftasten in de buitenlaag om te kijken of er iets zit, het warm wrijven en masseren, het doorlaten van kleuren ter versterking en opvulling van de aura, het afvloeien van overtollige energie (vervuiling), tot en met het afsluiten met lichtenergie, gebeurt allemaal tijdens de behandeling van ongeveer anderhalf uur.

Deze manier van masseren is, na jarenlange ervaringen, ontwikkeld door Agnes van Enkhuizen. De massage is gericht op een betere doorbloeding van het lichaam, het activeren van het autonome en centrale zenuwstelsel, waardoor ook de spieren, zenuwen, bloedvaten en het lymfestelsel beïnvloed worden.

Door de ontspannende en activerende werking is deze massage helend voor je lichaam en je geest. Hoe snel er verbetering optreedt in geval van klachten, is afhankelijk van de soort klacht en de duur van de klacht. Maar verbetering komt er in elk geval.

Tijdens de massage lig je lekker warm op een infrarood deken, die op jouw temperatuur wordt ingesteld. Voor en na de behandeling kun je even liggen genieten van de klanken van de kristallen klankschalen, die een reinigende en versterkende werking hebben op je gehele wezen.

 

 

 

 

Heb je interesse om zelf te leren masseren, zie dan energetische massage.