Klankschalen

 

 

Ligconcerten Tibetaanse en Kristallen Klankschalen
Tibetaanse klankschalen

Elke klankschaal heeft zijn eigen unieke klank, trilling. Dit komt omdat ze zijn opgebouwd uit verschillende metaalsoorten, in verschillende samenstelling, en van verschillende grootte zijn. De gebruikte metalen zijn o.a.: koper, ijzer, lood, goud, kwikzilver, platina en zilver. Deze schalen werken op de opgeloste metalen in het lichaamsvocht. Door de trillingen gaan de metalen in het lichaam meetrillen. De klanken zorgen voor ruimte, ordening en harmonie in het lichaam. Indien je de schalen op het lichaam zet, ervaar je een nog diepere trilling en doorstroming in je lichaam.

 

Kristallen klankschalen

Deze hebben een reinigende, helende en versterkende werking op al het water (vocht) in het lichaam. Aangezien ons lichaam voor 75 tot 80 % uit vocht bestaat, is het effect van deze klankschalen erg groot. Ook op geestelijk gebied hebben deze klankschalen een positieve invloed. Van grote schalen is de aardende werking erg sterk. De kristallen schalen bestaan voor 99 % uit siliciumkristal. Afhankelijk van de manier van aanslaan, krijg je een heldere kristalklank of een soort zingend geluid, dat erg diep doordringt. Deze kristallen klankschalen worden nooit op het lichaam gebruikt.

Metalen, tibetaanse klankschalen

 

 

De overige klankinstrumenten die bij de ligconcerten ingezet

worden zijn o.a. rainstick, oceandrum en koshi.

 

 

Een avond bij je thuis of een persoonlijk consult

Indien je met meerdere mensen een paar uur wilt genieten van de klanken, dan kom ik met de schalen bij je thuis, op het werk of naar je (meditatie)ruimte. Met de kristallen klankschalen (2 grote en 1 kleine) en de Tibetaanse schalen ( 2 grote en 2 kleine). Als je zorgt dat iedereen lekker kan liggen, dan ga je een paar heerlijke uren tegemoet en ben je na die tijd verfrist en verkwikt. In een kleine groep is het ook mogelijk de Tibetaanse schalen op en om je lichaam te ervaren.

Kies je voor een privé sessie, dan ben je hier welkom. Je kunt lekker warm liggen op een infrarood deken en de klanken tot je door laten dringen, zowel op als langs je lichaam.

Kristallen klankschalen