Qi Gong met Klankmeditatie

ism. Marieke van Dinter

 

 

Tijd en data

Op verzoek en we komen ook op locatie.


Alles In Beweging
Qi Gong met Klank(schalen)meditatie

Qi Gong is net als Tai Chi een oosterse bewegingsleer die zich in de loop van duizenden jaren heeft ontwikkeld. Qi Gong betekent letterlijk Werken Met Energie. In feite is het een subtiele balans tussen beweging, visualisatie, ademhaling en meditatie. Met Qi Gong wek je niet alleen je levensenergie op maar leer je deze ook te beheersen. Je leert je geest te gebruiken om energie naar die delen van het lichaam te sturen, die versterking of genezing nodig hebben.

 

De vloeiende en kleurrijke tonen van klankschalen brengen een diepe ontspanning in het lichaam teweeg. De boventonen, die de klankschalen voortbrengen, werken op de diepere lagen in ons lichaam. Via alle organen neem je de klanken in je op. De kristallen klankschalen werken meer in op de waterhoudende cellen van je lichaam. De Tibetaanse schalen activeren en resoneren met de metalen in je lichaam. Op deze manier wordt je hele energiesysteem gezuiverd en geactiveerd.

 

Deze ochtend- of avondworkshop wordt gegeven in samenwerking met Marieke van Dinter, die de Qi Gong verzorgt. We gaan samen op de live klanken bewegen, want op deze workshops vermengen de Qi Gong oefeningen zich onder andere met de klanken van Tibetaanse en kristallen klankschalen, Koshi, rainstick en oceandrum om volledig in beweging te komen.

Activerend en rustgevend.


Kom meegenieten van dit mooie spel van beweging en klanken.